Aanmelding

Aanmelding Workshop

Voornaam

Achternaam

Straat en huisnummer

Postcode

Plaatsnaam

Telefoon

Email

Datum en locatie van de workshop

De prijs van de workshop betaal ik als volgt:
360 Euro als particulier450 Euro voor inschrijving via een organisatie of als zzp-er

Aanvullende informatie/ vragen

Beantwoord de volgende vraag als spambeveiliging (verplicht veld):

 

Contactpersonen:

Viviënne Lodder
+31 6 53179298

Coen Aalders
+31 6 52052639

 

Bedankt voor je interesse in onze workshops. Lees de volgende deelnamevoorwaarden aandachtig door. Deelnemers ontvangen een inschrijvingsbevestiging/factuur na inschrijving voor de opleiding. De inschrijving is bindend met de overboeking van het bedrag.

Bij annulering eerder dan 4 weken voor aanvang van de workshop wordt het bedrag minus 50 euro administratiekosten gerestitueerd. Bij annulering later dan 4 weken voor aanvang van de cursus behouden wij de helft van het bedrag. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt de volledige prijs ingehouden.

Als de workshop moet worden geannuleerd om operationele of gezondheidsredenen van onze kant, ontvang je het volledige cursusgeld terug of heb je de mogelijkheid om een overeenkomstige workshop op een latere datum te boeken. Er zijn geen verdere aanspraken (reis, hotelreservering).

Fenomenologisch opstellingenwerk is geen psychotherapie en geen vervanging voor een noodzakelijke medische behandeling. Ze vinden plaats op eigen verzoek en voor eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers, zonder dat er later aansprakelijkheid onzerzijds ontstaat. De workshopprijs garandeert de deelname aan de workshop. Of en hoe persoonlijke vragen en wensen worden behandeld, is geheel de verantwoordelijkheid van de workshopleider.

Nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief uitsluitend op basis van art. 6 lid 1 AVG. Je kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik van je e-mailadres.